KISAH ANAKKU

Posted by Mohd Johari Rosli Sunday, November 21, 2010 , , , , , , , ,

Gambar2 dibawah ini menunjukkan betapa kelakarnya anak aku. mula2 aku tengok dia asyik bermain dengan buku ABC dia.. aku pun biarkanlah aje dia memerhati buku untuk sesi pembelajaran dia. Apabila aku asyik bermain dengan FACEBOOK aku pun toleh memerhati gelagatnya. aku heran kenapalah dia duduk tertiarap diatas simen yang tak berlapik tu.. rupa-rupanya.. dia TIDURRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!! kuang kuang kuang

10/11/2010
aku ingat dia buat aper lah time ne,,,,,next pic seterusnya,,,,


10/11/2010
kuang3.....tidur sudah walahal baru jew aku tengok dia duk main2 dengan buku yang d koyak kan nya tu,,,,


10/11/2010
aku apew lagi ambik loo gambonya,,,huuuhuh,,,,,baru aku angkat dia huhuhuhuuh,,,,,nasib lah icha oooooiiiii...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Putera30 PhotoGrapher And Designer

Download Ngage Games And Software

Vote For Your Interesting Internet

| Hasil Seni Kait Ariena |

Galeri PDRM

Belaian Jiwa Karaoke Corner

PERTUBUHAN BADAN BANGSAWAN SERI PERAK DARUL RIDZUAN

Ema Ixora Beauty Spa & Slimming Centre

LYIANAZ BRIDAL